/
/
  • Anasayfa
  • Hakkımızda
  • Menüler
  • Şubelerimiz
  • Haberler
  • SSS
  • Bize Ulaşın
  • Anasayfa
  • Haberler

SAYFALAR

  • Anasayfa
  • Hakkımızda
  • Menüler
  • Şubelerimiz
  • Haberler
  • SSS
  • Bize Ulaşın

HABERLER

/
Savcı Usta'da Çalışma Fırsatları
  • 30.12.2023
  • 156k
/
Yeni Şube Açılışı
  • 16.03.2024
  • 3.2k
/
Yaz Menüleri
  • 02.09.2023
  • 2.5k
/
Savcı Usta'nın 30. Yılı
  • 6.01.2024
  • 1.1k
/
Müşteri Memnuniyeti
  • 26.07.2023
  • 4.6k
/

Savcı Usta'nın Yetenekli Ustalarıyla Röportaj

  • Sayın Mehmet TEKİN
  • 09.07.2024
  • 3.8k

Savcı Usta'nın arkasındaki yetenekli ustalarla tanışmak ister misiniz? Bu özel röportajda, ustalarımızın hikayelerini, börek yapma sanatını ve bu lezzetli tariflerin ardındaki sırları öğrenme fırsatı bulacaksınız.

Bir hamurun içinde saklanan lezzet hazinesi, her lokmada geçmişin izlerini taşır.

Savcı Usta

Ustalarımızın günlük rutinleri, kullandıkları özel teknikler ve börek yapma tutkusunu yakından tanıyacak, Savcı Usta lezzetlerinin nasıl doğduğunu keşfedeceksiniz.

Bu keyifli röportajı kaçırmamak için blog yazımızı okuyun.

Etiketler:
Sade AçmaKıymalı Yumurtalı PideBardak ÇayPeynirli AçmaKola (330ml)Sade BörekSade PoğaçaPeynirli BoyozPatatesli Kol BöreğiPatetesli BoyozPatatesli Açma
BİZE ULAŞIN
  • Petroliş, Tekne Sk. No:1, 34862 Kartal/İstanbul

  • +90 530 332 16 04

  • [email protected]
    [email protected]

SAYFALAR
  • Anasayfa
  • Hakkımızda
  • Menüler
  • Şubelerimiz
  • Haberler
  • SSS
  • Bize Ulaşın

Telif Hakkı © 2024 Tüm hakları saklıdır.

Özenle hazırlandı - Enteosoft
//